Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bizarný pôrod: Prepadla sa podlahou a narodil sa jej chlapec!

Jo dala chlapčekovi meno Eddy
Jo dala chlapčekovi meno Eddy (Zdroj: The Sun)

NOTTINGHAM - Každú ženu zastihnú pôrodné bolesti v inej situácii, to čo sa však prihodilo tehotnej Britke Jo Tointonovej (37) možno naozaj zaradiť do kategórie kuriozít. V jej dome sa prepadla kúpeľňou do kuchyne a potom porodila chlapčeka.

Jo v 35. týždni tehotenstva vyšla na poschodie, ktoré sa nachádzalo v rekonštrukcii kvôli očakávanému prírastku do rodiny. Akonáhle vstúpila do kúpelne, zrútila sa o poschodie nižšie. Po viac ako trojmetrovom páde pristála na kuchynskej linke.

"Prepadla som skrz a moja noha dopadla na kuchynskú linku. Myslím, že mi zachránila život, pretože stlmila pád a ja som sa skotúľala na zem. Myslela som, že mám niečo zlomeného v chrbte, pretože som sa nemohla hýbať, ale ukázalo sa, že mám len vyrazený dych," rozpráva Jo, ktorá utrpela iba odreniny, ale bála sa o nenarodené dieťa.

"Záchranári sa ma pýtali, či krvácam. Nemyslela som si to, ale akonáhle som sa pohla, cítila som niečo a vedela som, že je to buď krv a ja strácam svoje dieťa, alebo mi praskla voda," spomína Jo, ktorej zo stresu naozaj praskla voda, a tak sa s ňou ponáhľali do nemocnice. Tam prišiel na svet dvojkilový Eddy. Mal síce vzduch na pľúcach, ale inak bol úplne zdravý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu