Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Imunita boháčov: Princezná zdrhla z 5* hotela s dlhom 6 miliónov a nič!

Maha Al-Sudairi vyrobila poriadne faux pas pre svoju krajinu
Maha Al-Sudairi vyrobila poriadne faux pas pre svoju krajinu (Zdroj: Daily Mail)

PARÍŽ - Pre saudskú princeznú Mahu Al-Sudairi zákony smrteľníkov neplatia. Najprv sa ubytovala v luxusnom parížskom hoteli a niekoľko mesiacov okupovala až 41 izieb. Keď však prišlo na platenie, radšej sa rozhodla aj so 60 sluhami "nenápadne" vytratiť.

Princezná Maha Al-Sudairi sa v hoteli Shangri-La usadila pred Vianocami a zabrala všetkých 41 izieb na poschodí. Do tej doby ju držal doma saudský kráľ Abdullah, pretože za sebou nechala astronomickú sumu nesplatených účtov v luxusných obchodoch naprieč Európou. Dlh sa vyšplhal na neuveriteľných 17 miliónov eur. Z toho 74-tisíc utratila len za spodnú bielizeň.

Maha Al-Sudairi je ale zjavne nepoučiteľná. Hotelové účty odmietla platiť tiež, až nakoniec spory vyvrcholili tým, že sa princezná rozhodla v noci nenápadne utiecť. O tretej ráno v piatok sa spolu so svojimi sluhami a tonami kufrov pokúsila dostať von k radu čakajúcich limuzín.

Samozrejme takýto útek sa zmenil na frašku a zamestnanci na exmanželku saudského korunného princa, ktorá za niekoľko mesiacov dlhuje hotelu vyše 6 miliónov eur, zavolali políciu. Tá však zostala bezradná, pretože márnivá princezná má diplomatickú imunitu. Francúzskym autoritám tak nezostalo, než sa obrátiť na saudskú ambasádu, a spolu s hotelom dúfajú, že pomôže dlh uhradiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu