Streda12. jún 2024, meniny má Zlatko, zajtra Anton

Do nemocnice prišiel s obličkovým kameňom, odchádzal ako žena!

Zo Steva sa stala Stevie
Zo Steva sa stala Stevie (Zdroj: Daily Mail)

DENVER - Fotograf a otec šiestich detí Steve Crecelius z Denveru v Colorade navštívil nemocnicu kvôli obličkovým kameňom, ale dozvedel sa tam niečo, čo mu nečakane zmenilo život.

"Mal som obličkový kameň a na pohotovosti mi zdravotná sestra prezradila, že podľa ultrazvuku som vlastne žena," uviedol pre televíziu Fox 31 Crecelius, ktorý o sebe teraz hovorí ako o žene Stevie Creceliusovej.

Ukázalo sa totiž, že sa Steve narodil ako intersexuálny jedinec, teda s ženskými aj mužskými orgánmi. Táto diagnóza mu spôsobila šok, ale na druhej strane priniesla aj úľavu.

"Pamätám si, že som ako malý chlapec nosil mamine šaty a používal jej šminky. Avšak veľmi tajne a nikomu som o tom nepovedal. Keď som mal 17, bol som na svojej prvej brigáde v televízii. Človek, ktorý ma mal na starosti, mi povedal, že chodím ako gay. Myslel som, že teda skrývam, kto naozaj som, ale neskrýval som to. Ultrazvuk potvrdil, čo som cítil vo vnútri," prezradila Stevie.

Takmer šesťdesiatročný muž sa na základe novej skutočnosti rozhodol, že pomaly začne žiť ako žena. Tak vážne rozhodnutie ale musel najprv prebrať so svojou manželkou Debbie, s ktorou strávil 25 rokov života, a ich šiestimi deťmi.

Ani po takmer piatich rokoch po "odhalení" na ultrazvuku sa manželia neodlúčili, hoci teraz žijú ako Stevie a Debbie."Je tak oslobodzujúce mať možnosť pôsobiť aj navonok, ako sa cítim vo vnútri. Som najšťastnejšia žena na svete. Nemyslím si, že by som mohla byť ešte viac požehnaná," dodala Stevie, ktorá sa rozhodla, že nepodstúpi operáciu upravujúcu pohlavie, ale berie hormóny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu