Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

V 19 rokoch váži 400 kg: Prebúrali dom, aby ju dostali do nemocnice!

Georgia nedokáže prestať s prejedaním Zobraziť galériu (2)
Georgia nedokáže prestať s prejedaním

LONDÝN - Britskí záchranári museli zdemolovať časť domu, aby previezli do nemocnice najtučnejšiu tínedžerku krajiny, ktorá váži 400 kilogramov. Z domu ju odniesli pomocou žeriava na špeciálnych nosidlách.

Georgia Davisová (19) z Aberdaru v južnom Walese dostala záchvat, mala problémy s dýchaním a bolesť v hrudi. Vzhľadom na jej nadmernú hmotnosť trvalo 40-člennému zásahovému tímu osem hodín, kým ju dostali von z izby, ktorá sa stala jej väzením. Museli prebúrať dve steny a okno a k domu postaviť naklonenú plošinu podporenú lešením.

Dievčinu vyniesli z domu na špeciálnych nosidlách. Aby ju ušetrili od nepríjemných pohľadov zvedavcov, vztýčili pri dome nepriehľadné fóliové steny. Do nemocnice ju previezli v špeciálnej sanitke určenej pre obéznych pacientov.

V 19 rokoch váži
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: au.news.yahoo.com)

Davisová, ktorá meria 167 cm, už roky bojuje s veľkou nadváhou. "Viem, že sa prejedám na smrť, ale nedokážem tomuto problému čeliť," povedala. V minulosti sa Georgia zúčastnila deväťmesačného diétneho kurzu v USA, kde sa jej podarilo schudnúť na 115 kg. Krátko nato však opäť rapídne pribrala. Jej súčasný zdravotný stav je podľa lekárov vážny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu