Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dievča (11) má vraj magické schopnosti: Veci okolo neho horia!

Ohorené steny hovoria za všetko Zobraziť galériu (4)
Ohorené steny hovoria za všetko (Zdroj: Ngoisao)

VIETNAM - Iba 11-ročná dievčina z Hočiminovho mesta vo Vietname plní stránky tamojších denníkov. Môžu za to jej údajné nevysvetliteľné schopnosti, ktorými dokáže samovoľne podpaľovať rôzne veci. Problém však spočíva v tom, že nekontrolovateľnými požiarmi ohrozuje ľudí vo svojej blízkosti.

Podľa webovej stránky vietnamského Ngoisao, nemenované dievčatko spálilo 12. mája takmer celé tretie poschodie rodinného domu. Otec tvrdí, že nemá prístup k žiadnym zápalkám či iným prostriedkom a oheň vyvolala super-energia v jeho tele.

Rodičia hovoria, že dcérkine podivné schopnosti si všimli asi pred mesiacom, keď im opakovane skratovala elektrina v dome a zásuvky okolo ktorých prešla, vzbĺkli. Taktiež sa jej podarilo spáliť roh záchodovej dosky či časť ventilátora. Tento jav sa opakoval aj počas dovolenky, kedy došlo k požiaru v hotelovej izbe.

Dievča (11) má vraj
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ngoisao)

Dievča (11) má vraj
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ngoisao)

Po incidente z polovice mája začala rodina s prevenciou a odstránila z blízkosti dievčaťa všetky nebezpečné materiály, nábytok aj elektrické spotrebiče. Každý člen dostal taktiež vlastné kľúče, aby mohol v prípade potreby utiecť z domu. Dcérku pritom strážia 24 hodín denne a aj počas spánku majú pripravené vedrá plné vody a mokré uteráky pre prípad požiaru.

O pomoc už požiadali aj rôznych vedcov z odboru fyziky, medicíny, psychológie, kultúry a sociológie, ale zatiaľ nikto neprišiel s adekvátnym vysvetlením. Riaditeľ miestnej univerzity Dr Nguyen Manh Hung však informoval, že testy rádiofrekvenčnej interferencie preukázali niečo podivné v pravej hemisfére, čo by mohlo byť príčinou tejto neobvyklej moci.

Dievča (11) má vraj
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ngoisao)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu