Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pyšný nudista: Úplne holý šťastne kráčal stredom ulice!

Muž si vykračoval po strede cesty. Nahota mu vôbec nevadila.
Muž si vykračoval po strede cesty. Nahota mu vôbec nevadila. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Slnko, ktoré počas minulého víkendu rozohrialo Britániu, donútilo ľudí pozhadzovať zo seba niektoré vrstvy odevu. Chlapík v severnom Londýne však zašiel ešte ďalej. Pri prechádzke do obchodu s rýchlym občerstvením nemal na sebe nič okrem topánok a ponožiek.

Tim Stevens (28) a jeho priateľka Kate, ktorí práve išli okolo, nemohli uveriť vlastným očiam, keď v strede cesty zbadali muža, ktorý nevyzeral, že má nejaké problémy s nahotou. V ohromení si chlapíka radšej natočili na mobil, pretože by im asi mnohí neverili.

Videozáznam urobený minulú nedeľu asi o piatej popoludní ukazuje auto, ktoré muselo vybočiť, aby naháča nezrazilo. "Sebaisto si vykračoval dolu dlhou ulicou. Nepovedal nič, ale vyzeral byť šťastný a pyšný. Mal na sebe len topánky a ponožky, a meral asi 172 cm. Priateľ povedal, že ho videli ísť do obchodu, kde si objednal klobásu."

Hoci nikto nepozná identitu záhadného muža a dôvod jeho nudizmu, Stevens sa domnieva, že by mohlo ísť o fanúšika Arsenalu, ktorý bol v eufórii po víťazstve nad West Bromwich Albion.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu