Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajomný naháč na vlakovej stanici: Ukázal sa v plnej "kráse"!

(Zdroj: profimedia.sk)

STEVENAGE - Britskú verejnosť zaujala správa o neznámom mužovi, ktorý si prišiel pred niekoľkými dňami kúpiť na železničnú stanicu noviny. Na tom by nebolo vôbec nič zvláštne, keby sa predtým doma obliekol. Okoloidúci ľudia sa tak mohli kochať pohľadom na jeho pupok a chlpatý chrbát.

Tí, ktorí v pondelok ráno cestovali do práce či do školy z vlakovej stanice v anglickom meste Stevenage, si mohli oči vyočiť. Do haly totiž vstúpil muž v stredných rokoch, ktorý na sebe nemal nič okrem bielych slipov a sandálov. Zamieril rovno k stojanom s novinami a jedny si kúpil bez toho, aby ho čo i len trochu trápili reakcie okolia.

Tajomný naháč na vlakovej
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Očití svedkovia sa predháňali v tom, kto ako prvý informuje svet o tejto bizarnej udalosti. "Na stanici v Stevenage je nahý muž!,," stálo vo väčšine správ, ktoré sa v to ráno objavili na Twitteri či Facebooku.
Ďalší napísal, že "toto nie je práve najvhodnejší spôsob, ako odštartovať nový týždeň". Tajomný naháč sak tak ale aspoň na chvíľu postaral o to, aby sa malo o čom klebetiť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu