Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Na hokejistov dohliada krásna Slovenka: Natália pracuje pre IIHF!

Natália nie je žiadny špión, pracuje pre IIHF Zobraziť galériu (2)
Natália nie je žiadny špión, pracuje pre IIHF (Zdroj: www.czmodels.cz, Topky.sk)

HELSINKI - Hokejisti na práve prebiehajúcich Majstrovstvách sveta, ktoré sa konajú vo Fínsku a Švédsku, musia dodržiavať prísny režim. Čas strávený na štadióne im však najnovšie spríjemňuje, samozrejme vo všetkej počestnosti, Slovenka Natália Gaplovská. Pôvabná brunetka pôsobí ako skutočná tajná agentka!

Keď sa dvadsaťosemročná Slovenka prvýkrát objavila v útrobách štadióna, nebolo hádam muža, ktorý by sa za ňou neobzrel. Každý si určite kládol otázku, čo robí také nežné žieňa v priestoroch, v ktorých sa zdržiavajú predovšetkým drsní chlapi na korčuliach. Niektorí spriadali teórie o tom, že možno ide o špiónku, ktorá sa snaží vysliediť taktiku jednotlivých národných mužstiev.

Pravda je však menej dramatická. Natália totiž pracuje pre Medzinárodnú hokejovú federáciu IIHF. Dostane sa tak do priestorov, ktoré sú takmer výlučne určené len hráčom, ľudom z realizačného tímu a akreditovaným novinárom.

Že skutočne nejde o žiadnu agentku ani ženu, ktorá by si tu chcela uloviť chlapa, potvrdil aj manažér komunikácie IIHF, Adam Steiss. "Natália tu určite nie je preto, aby niekoho zbalila. Pracuje pre nás," smial sa. "Pomáha tam, kde treba, je veľmi pracovitá. Najprv pripravovala akreditácie, teraz sa stará predovšetkým o VIP hostí," dodal Steiss.

Dlhonohá modelka si už niekoľkokrát našla čas aj na to, aby zhliadla prípravu českých hokejistov na ľade. Zvedavo sa prizerala, ako kouč Hadamczik vysvetľoval hráčom tréningové cvičenia, napísal Blesk.cz. V blúzke a elegantnom saku, ktoré mala oblečené, však naozaj vyzerala ako agentka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu