Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kontroverzná zoznamka: Najkrajšie väzenkyne hľadajú chlapa!

Aj tieto väzenkyne hľadajú túžia po láske
Aj tieto väzenkyne hľadajú túžia po láske (Zdroj: www.meet-an-inmate.com)

PRAHA - Aj väzni, v tomto prípade väzenkyne, majú právo na lásku. Tie americké sa rozhodli, že čas za mrežami nepremrhajú a založili webovú stránku, prostredníctvom ktorej chcú nájsť toho pravého a začať znovu.

Stránka MeetAnInmate.com zhromažďuje stovky profilov väzňov, ktorí túžia po láske a po prepustení chcú začťať nový život. Profil každého záujemcu obsahuje fotku a odkaz s maximálne 250 slovami, v ktorom okrem iného odhaľujú, ako sa za mreže dostali a či hľadajú muža alebo ženu.

"Hoci sú títo ľudia vo väzení, neznamená to, že sú automaticky zlí. Väčšina z nich sú milujúce, zábavné a chytré osoby, ktoré kedysi urobili chybu," píše sa v úvode stránky. Kontroverzná zoznamka ale neponúka len profily "ľahkých zločincov". Okrem zlodejov a podvodníkov tu môžete nájsť aj vrahov, píše Blesk.cz.

"Bola som mladá, stretla som sa so zlým mužom a teraz za to platím. Láska mi ale chýba a chcem nájsť toho pravého," napísala do svojho profilu Maeghan, ktorá si odpykáva trest za vraždu druhého stupňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu