Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nová hra opantala mládež: Zvratky, moč a chľastanie na strome!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: vimeo.com)

DUNEDIN - Mladých ľudí opantala študentská hra, ktorá sa z Nového Zélandu postupe šíri do celého sveta. Študenti pri nej pijú alkohol na strome tak dlho, až z neho spadnú. Zostávajú po nich len črepy a zvratky.

"Objavuje sa to tu pravidelne už dva tri roky," povedal Alan Matchett z mesta Dunedin. Ten má na starosti správu parkov, ktoré navštevuje aj mnoho školákov.

Vadí mu, a niet sa čomu diviť, že jeho personál musí upratovať neporiadok, ktorý po sebe mládež zanecháva. Hra na "mŕtveho chrobáka" je totiž poriadne nechutná. "Zo stromov zvracajú aj močia. Nie je pekné po sebe nechávať niečo také," vysvetľuje Matchett.

Nemiestna hra robí starosti aj radnici, ktorá sa obáva, že študenti si takýmto spôsobom môžu privodiť zranenia. Príjemný vraj nie je ani pohľad na konáre obťažkané popíjajúcimi žiakmi. Rázne zakročiť sa v tejto veci rozhodla miestna univerzita, ktorej hovorca povedal, že študent pristihnutý pri hre na "mŕtveho chrobáka" bude po sebe musieť upratať a môže čeliť aj disciplinárnemu postihu. Správu priniesol server tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu