Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hotové utrpenie: Žena vážila 170 kg, index hmotnosti mala 59!

Michelle počas pobytu v nemocnici Zobraziť galériu (3)
Michelle počas pobytu v nemocnici (Zdroj: findingoutabout.com)

ABBEY HULTON - Ešte dva roky dozadu nebola Michelle Shufflebothamová schopná poriadne vykonávať svoju profesiu. Nadbytočné kilá jej spôsobovali hotové útrapy, ktoré si väčšina z nás nevie ani predstaviť. Tým dňom je však už koniec, obéznej žene sa podarilo schudnúť desiatky kilogramov.

Štyridsaťročná kaderníčka vážila viac ako 170 kg a index jej telesnej hmotnosti dosiahol neuveriteľných 59. To bol moment, kedy si povedala dosť. "Skúsila som všetko, diéty aj cvičenie. Nič nepomáhalo. Lekári mi povedali, že ak neschudnem, zomriem."

U Michelle sa dokonca vplyvom ťažkej obezity vyvinulo spánkové apnoe (porucha regulácie dýchania, ktorá sa vyznačuje prestávkami v dýchaní počas spánku, pozn. red.). Podstúpila preto operáciu, pri ktorej jej vykonali gastrickú bandáž. Vďaka nej schudla takmer sto kíl. "Bola som väzňom svojho vlastného tela. Von som vychádzala len zriedka. Trpela som ťažkými depresiami, bolo to hrozné obdobie," spomína Angličanka.

Teraz namiesto pofľakovania sa po dome v nočnej košeli chodí von s priateľmi, rada nakupuje a začala navštevovať hodiny zumby. "Nemôžem uveriť tomu, ako veľmi sa zmenil môj život. Keď som pred dvoma rokmi chcela niekoho ostrihať, musela som pri tom sedieť na stoličke, lebo som nevládala stáť. Tie časy sú už chvalabohu preč," dodáva vysmiata Michelle.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu