Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Štúdia opitého vodiča: Takto to vyzerá, keď šoféruje alkohol!

Cesta mu bola priúzka
Cesta mu bola priúzka (Zdroj: YouTube)

PEORIA - To, že alkohol za volant nepatrí, ovláda aspoň teoreticky každý vodič. Prípady z praxe však dokazujú, že nesadnúť si do auta v podguráženej nálade niektorí jedinci jednoducho nedokážu. Tak ako aj šofér, ktorý so svojím vozidlom doslova pozametal cestu, kým "nezaparkoval" v strome.

Vodič bieleho SUV sa nevedel vtesnať do vlastného pruhu a svojou kolísavou jazdou začal ohrozovať aj autá v protismere. "Je totálne mimo," nechal sa počuť jeden z cestujúcich v prenasledujúcom vozidle. "Vyzerá to, že zíde do priekopy," dodal ďalší z nich. "Keby nabúral len sám seba, bolo by to najlepšie," zareagoval na to kameraman, ktorý sedel na mieste spolujazdca.

Opilec za volantom takmer spôsobil čelnú zrážku, dvaja vodiči sa ale našťastie stihli vždy uhnúť. Po jednej z kolízií vodič stratil nad SUV kontrolu úplne a zišiel do priekopy. Nabúral do stromu, ale nezdalo sa, že by si spôsobil nejaké ťažšie zranenia.

Jeho "prenasledovatelia" okamžite zastavili. Pravdepodobne chceli dotyčnému pomôcť, prípadne ho odovzdať polícii. Ich záznam, ktorý na ceste amerického štátu Illinois zaobstarali, sa síce na internete objavil už pred rokom, ale viaceré médiá ho opäť vytiahli asi v snahe dostáť prísloviu, že opakovanie je matkou múdrosti. Tá by sa totiž niektorým vodičom určite zišla.

Opitý vodič

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu