Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Banášová v šoku: Modrovský dal prednosť inej žene!

Peter Modrovský neponúkol účinkovanie v reklamnom klipe partnerke Adele Banášovej, ale mame Danke. Zobraziť galériu (15)
Peter Modrovský neponúkol účinkovanie v reklamnom klipe partnerke Adele Banášovej, ale mame Danke.

BRATISLAVA - Odstavil ju! Adelu Banášovú (33) spája s Petrom Modrovským (30) nielen súkromie, ale aj pracovné aktivity. Moderátorka napríklad pomáha svojmu partnerovi s tanečným projektom School Dance, ku ktorému pravidelne vzniká aj zaujímavé video. Inak tomu nie je ani pri aktuálnom ročníku. Blondínka nám pri príležitosti prezentácie podujatia prezradila, že aj ona by si v reklamnom počine rada zakrepčila. Tanečník však dal prednosť inej žene, ktorá má v jeho živote nemenej dôležité miesto.

Adela Banášová a Peter Modrovský spolupracujú už na treťom ročníku súťaže School Dance. Aby sa do nej hlásili školské kolektívy, vzniklo - ako každý rok - aj propagačné video. Okrem mnohých známych tvárí nášho šoubiznisu je v ňom aj český sexsymbol Vojtěch Dyk. A to z dôvodu, že projekt sa už bude realizovať aj v Čechách a v Poľsku.  

Adela Banášová však medzi týmito osobnosťami vo videu nie je. „Neoslovili ma,” prekvapila nás vysvetlením blondínka. Peťo mal možno pocit, že keď to so Sajfom moderujeme, že by to bolo už veľa. Ale ja by som tam v pohode išla do nejakých čudných pohybov. Mám veľmi rada hlúpe tance, keď sa človek čudne hýbe, až to vyzerá komicky. To by som si užila. Nuž, nedostala som ponuku, tak čo mám robiť?” okomentovala svoju neúčasť v klipe. 

Zato však pred kamerou nechýbala Peťova mama Danka. Modrovský prezradil, že „najskôr tam chceli mňa, ale ja som aj organizátor, tak som povedal, že radšej nie. Tak potom prišiel nápad obsadiť maminu. Ona vždy rada tancovala, je to neriadená strela.” 

Topky.sk mu však povedali, že aj jeho životná partnerka by sa s radosťou takéhoto nakrúcania zúčastnila. „Adela v každom ročníku moderuje finále, tak sme to nechceli zbytočne preplácať. Ja si myslím, že takto je to dobre, ako to je. No nie je to posledný ročník, tak ešte môže byť nabudúce v nejakom videu,” reagoval. Tak snáď svoje slovo aj dodrží.

VIDEO: Propagačný klip k projektu School Dance

schooldance raiman

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu