Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Facebook nosí aj zlé správy: Matka sa na ňom dozvedela o smrti dcéry (†30)

Cheryl s dcérou Karlou Zobraziť galériu (2)
Cheryl s dcérou Karlou (Zdroj: walesonline.co.uk)

TREDEGAR - Sociálne siete vedia niekedy skôr veci ako vy. Svoje o tom vie istá matka z Walesu, ktorá sa prostredníctvom Facebooku dozvedela, že jej dcéra zomrela. Je to veľmi smutný paradox, pretože obe od seba bývali len asi kilometer a pol.

Zo slov, ktoré si Cheryl Jonesová minulý týždeň prečítala na internete, ju úplne zamrazilo. Vyplynulo z nich totiž, že jej jediná dcéra je mŕtva. "RIP Karla," objavilo sa na stene tridsaťročnej ženy na Facebooku.

Štyridsaťdeväťročná matka okamžite vzala telefón a skúšala dcére volať. "Zvihol ho policajt, ktorý povedal, že jeho kolega je akurát na ceste za mnou. Išiel mi oznámiť tú hroznú správu, ja som ju ale už vedela," opisuje najhoršie okamihy vo svojom živote Cheryl.
 
Karla mala dlhé roky problémy so srdcom, kvôli ktorým bola nútená ukončiť sľubne sa rozbiehajúcu kariéru modelky. Zanechala po sebe jedenásťročnú dcéru Tylu, o ktorú sa teraz zrejme bude starať jej babka Cheryl. Príčinu smrti polícia vyšetruje, jednou z verzií je, že dostala infarkt.
 
 
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu