Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Areál Divoká Voda otvára 14. apríla „divokú pohodu na vode a pri vode“

Areál Divoká Voda otvára sezónu 14. apríla Zobraziť galériu (6)
Areál Divoká Voda otvára sezónu 14. apríla (Zdroj: Divoká voda Čunovo)

BRATISLAVA - Pokoj aj divočina. Pohoda aj adrenalín. Areál Divoká Voda v Čunove už však dávno nie je len pre profesionálnych športovcov. Stáva sa z neho atraktívne miesto pre všetkých Bratislavčanov. Svoje si nájdu mladí aj starí, aktívni ľudia, mamičky s deťmi, školáci v rámci exkurzií alebo firmy ako miesto na teambulding.

V sobotu 14. apríla sa  otvára na Divokej vode sezóna. Na návštevníkov čakajú osvedčené adrenalínové pokušenia ako sú rafting, hydrospeed, jazda na štvorkolke, Aquazorbing a škola kajaku. A jarná je aj cena -  1 euro.

Okrem „akčných“ sú vítané aj rodiny s deťmi na ktoré čaká kŕmenie zvieratiek, jazda na poníku, skákací hrad a tvorivé dielne. Azyl nájdu v areáli aj tí, ktorí vyhľadávajú relax a pohodu. V zrekonštruovanej reštaurácii, na letnej terase či pri ohniskách v príjemnom prostredí odporúčame zrelaxovať a zároveň si pochutnať na kuchyni Divokej Vody.

„Tím areálu srdečne pozýva všetkých Bratislavčanov na otvorenie sezóny. Príďte medzi nás – na miesto, kde sa stretáva akcia s pohodou,“ hovorí Mária Molnárová, marketingová manažérka areálu Divoká Voda.

Od 21. apríla bude do areálu Divoká Voda v Čunove jazdiť aj autobus mestskej hromadnej dopravy č. 90 zo Železničnej stanice Rusovce, ktorý bude premávať denne každú hodinu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu