Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Babička (83) žaluje Apple: Za zlomený nos žiada milión!

Steny zo skiel robia niektorých ľuďom problémy
Steny zo skiel robia niektorých ľuďom problémy (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Babička Evelyn Paswallová má síce rada moderné technológie ako iPad či iPhone, ale zjavne podcenila riziko modernej architektúry. Bývalá viceprezidentka kožušníckej firmy totiž narazila do sklenených dverí v predajni Applu v newyorskom Long Islande a pre zlomený nos teraz firmu žaluje o milión dolárov.

Väčšina stien predajní Applu je, rovnako ako dvere, sklenených a olepených bielou páskou. Tú seniorka prehliadla a tvárou narazila priamo do nich. Zo zrážky vyviazla so zakrvácanou tvárou a zlomeným nosom.

"Apple chce byť cool a moderný, ale mal by zvážiť nebezpečenstvo, ktoré moderná architektúra predstavuje pre niektorých ľudí," hovorí Paswallovej právnik. Apple podľa seniorky zanedbal bezpečie. Svoj zlomený nos si cení na jeden milión dolárov, čiže asi 753-tisíc eur, čo je suma, ktorú od Apple požaduje ako odškodné.

"Obhajoba jasne zanedbala bezpečnosť, keď nechala priehľadné dvere a stenu bez akéhokoľvek označenia," dodal ženin právnik. Dôchodkyňa sa k celému prípadu odmietla vyjadriť, rovnako ako predajňa na Long Islande.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu