Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Je to mýtická čupakabra? More vyplavilo zvláštneho mutanta!

Miestni stvoreniu vymysleli démonické prezývky Zobraziť galériu (2)
Miestni stvoreniu vymysleli démonické prezývky (Zdroj: Josh Menard)

SAN DIEGO - Svet sa možno dočkal prvého dôkazu o existencii legendárnej čupakabry, ktorá už desaťročia straší nielen obyvateľov Latinskej Ameriky. Mŕtve stvorenie našli na pláži v San Diegu a má všetky monštru pripisované črty.

Snímku zhotovil 19-ročný Josh Menard, ktorý je o existencii krvilačného mutanta presvedčený. So svojou slnkom vybielenou kožou, obrími tesákmi a pozostatkami srsti na hlave, sa stvorenie náramne ponáša na čupakabru.

Legenda hovorí, že monštrum z Latinskej Ameriky útočí na dobytok, zvyčajne na kozy a pije ich krv. Od toho je odvodený aj pôvodný španielsky názov chupar ("sať") a cabra ("koza").

"Som z Massachusetts a nikdy som nič také nevidel. Ani moji priatelia nie... Považoval som to za vcelku zábavné, ale aj trochu tajomné," hovorí o svojom zážitku Josh, podľa ktorého odhadov mohlo zviera merať asi 60 cm.

Miestni obyvatelia už podivnému tvorovi stihli vymyslieť niekoľko hrôzostrašných prezývok ako napríklad Démon zo San Diega, ale skeptici ho volajú jednoducho "Varený pes".

Je to mýtická čupakabra?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Josh Menard)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu