Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vydesení muži nakrútili VIDEO záhadného monštra: Malajzijská čupakabra napadla robotníka!

Bol to medveď alebo Čupakabra? Zobraziť galériu (2)
Bol to medveď alebo Čupakabra? (Zdroj: YouTube, Wikipedia)

KUCHING – Robotníci na palmových plantážach na Borneu boli v šoku, keď skoro ráno koncom januára uvideli zviera, o ktorom počuli len z ľudového rozprávania. Vyľakanú a zoslabnutú bytosť nahrali okamžite na video!

Čudesné stretnutie nahlásila skupina indonézskych robotníkov, ktorí sa práve pripravovali na každodennú prácu  na plantáži. Zviera s dlhými pazúrmi na sebe nemalo žiadnu srsť a bolo veľmi zoslabnuté. Napriek tomu, že nebolo v dobrej kondícii, údajne napadlo skupinu a jeden z robotníkov mu uštedril poriadny úder, po ktorom upadlo do bezvedomia. Keď opäť nadobudlo vedomie, robotníci ho nakrútili, ako sa vracia späť do divočiny.

Nikto z robotníkov nedokázal určiť, aký druh zvieraťa skupinu napadol a muži špekulovali, že by mohlo ísť aj o nejaký vzácny druh medveďa alebo malajskú čupakabru. „Boli sme v šoku, Nikto z nás doteraz nikdy nevidel takúto bytosť,“ povedal jeden z nich..

Ochrancovia prírody hovoria, že išlo o medveďa malajského s kožnou chorobou
Zobraziť galériu (2)
Ochrancovia prírody hovoria, že išlo o medveďa malajského s kožnou chorobou  (Zdroj: YouTube)

Sarawaská spoločnosť pre lesné hospodárstvo povedala, že pravdepodobne išlo o medveďa malajského, ktorý trpí nejakým vážnym kožným ochorením. Video vyvolalo u senzácie chtivých divákov aj názory, že by mohlo ísť o mimozemské zviera. Všetci sa však zhodli na tom, že vychudnutá bytosť na videu zomiera bolestivou smrťou. V dôsledku klčovania pralesa a ničenia prirodzeného prostredia sú stretnutia s inak plachými zvieratami čoraz častejšie, uviedol portál Kickerdaily.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu