Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V Texase chytili krvilačné monštrum: Obete dotrhalo na kusy!

Hlava neznámeho tvora Zobraziť galériu (3)
Hlava neznámeho tvora (Zdroj: cryptomundo.com)

CUERO - Istej Američanke v roku 2007 niečo záhadne na jej ranči zabíjalo kurčatá. Neskôr našla neďaleko svojho pozemku ležať na ceste neznámu príšeru, ktorá by podľa nej mohla byť onou legendárnou čupakabrou. O svojom zážitku nedávno porozprávala pre kanál Science Channel.

"Každé mŕtve kurča, ktoré sme našli, bolo dotrhané, zvlášť v oblasti hrdla. Vyzerali, akokeby z nich niečo vysalo všetku krv," povedala Phylis Canionová v programe Unexplained Files, ktorého pilotná časť bola odvysielaná pred pár dňami.

Žena, ktorá sa živí ako poradkyňa pre výživu, týmto krvavým spôsobom prišla o 28 kusov hydiny. Je presvedčená o tom, že ju o ňu pripravilo monštrum, ktoré našla neďaleko svojho pozemku. Neznáme stvorenie vážilo osemnásť kíl, malo oceľovo modré oči, výrazné očné zuby a zvláštnu kožu, ktorá pripomínala tú sloniu.

V Texase chytili krvilačné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cryptomundo.com)

Predstavitelia texaskej organizácie na ochranu divokej zveri sa domnievajú, že ide o psa nakazeného svrabom. Canionová však tento záver spochybnila. Vykonané DNA testy totiž naznačujú, že ide o kríženca kojota a mexického vlka.

V Texase chytili krvilačné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cryptomundo.com)

Aj táto teória je ale podľa nej nepresná. Tvor, ktorého našla, má na predných nohách len tri prsty, zatiaľ čo kojoti ich majú štyri. Okrem toho má len štyri prsné bradavky, pričom ostatné psovité šelmy ich majú od osem do desať.

V Texase a južnej Oklahome podobných tvorov zazreli miestni obyvatelia už niekoľkokrát, ani raz sa ich však nepodarilo chytiť. "Každý v okolí nosí zbraň, lebo má strach. Ja ich ale nechcem vyhubiť, chcem len získať ďalšiu vzorku DNA, aby som mohla zistiť, s čím máme do činenia," dodala odhodlaná Phylis.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu