Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nevesta sa strápnila pred oltárom: Ukázala tangáče aj zadok!

Nevesta ukázala aj to, čo nechcela
Nevesta ukázala aj to, čo nechcela (Zdroj: live leak)

MOSKVA - Mal to byť najšťastnejší moment jej života. Hrdý pohľad z očí ruskej nevesty však zmizol, keď si cestou k oltáru prišliapla svoje honosné šaty a všetkým svadobčanom odhalila krivky svojho pozadia v mini nohavičkách.

Zatiaľ čo si ženích viedol svoju nastávajúcu k oltáru za tónov skladby Bittersweet Symphony od britskej kapely The Verve, výnimočný sladký deň sa neveste behom sekundy premenil v poriadne horký zážitok. Najskôr totiž zakopla a keď sa pokúšala vstať, podpätkom zachytila bielu sukňu a dala tak všetkým hosťom možnosť pokochvať sa tým, čo bolo určené pre zrak len jej nastávajúceho.

Reakcia nevesty bola ale pomerne prekvapivá. Namiesto toho, aby si časť šiat rýchlo natiahla späť na telo, pokúšala sa z nich vyzliecť úplne, čím svoj ​​nepríjemný zážitok ešte predĺžila. Až potom v rýchlosti odbehla mimo výhľad smejúcich sa ľudí.

Práve táto skutočnosť vyvolala isté pochybnosti o tom, či sú zábery autentické. Z videa totiž nie je zrejmé, kedy presne bolo natočené. Jasné je iba to, že obrovský svadobný trapas sa odohral v Rusku.

Holý zadok na svadbe

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu