Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Svadobná lahôdka: Žena sa vrhla po kytici a skočila "rybičku"!

Ani rybička nestačilo na to, aby žena kyticu chytila Zobraziť galériu (2)
Ani rybička nestačilo na to, aby žena kyticu chytila (Zdroj: YouTube)

NIAGARA FALLS - Každý z nás už určite zažil svadby, kde nebola núdza o humorné situácie, ale aj poriadne trapasy. Na tú svoju bude určite s úsmevom spomínať aj Trynda Nevarová. Tradícia hádzania svadobnej kytice medzi slobodné ženy sa totiž zmenila vo futbalovú lahôdku.

Kanaďanka sa vydávala 30. júna neďaleko Niagarských vodopádov. Keď už bola zábava v plnom prúde, nastala chvíľa na tradičné hádzanie kytice. Aby Trynda zvýšila napätie, hod niekoľkokrát len naznačila. Potom už išla naostro, čo u jednej z prítomných dám spôsobilo hotový ošiaľ.

Po kvetoch sa totiž vrhla spôsobom, ktorý by jej mohli závidieť aj futbaloví brankári. Na svoju prílišnú snahu ale doplatila; nešťastne zakopla a rozčapila sa na zemi. A to navyše s prázdnymi rukami.

Svadobná lahôdka: Žena sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Najprv to vyzeralo tak, že dotyčná slečna to urobila zámerne. Keď som si ale video neskôr prehral doma, zistil som, že zakopla," povedal kameraman Dave Tebbutt. "Zvládla to celkom dobre, dokonca sa na sebe zasmiala. A nevidelo to ani príliš veľa ľudí, pretože mnohí boli v tom čase pri bare," dodal.

Chcela chytiť kyticu, skončila na zemi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu