Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Na Interbeauty vám bezplatne vyšetria znamienka

Na Interbeauty vám bezplatne vyšetria znamienka
Na Interbeauty vám bezplatne vyšetria znamienka

Stovky líčidiel, telová a vlasová kozmetika, novinky v starostlivosti o pleť, rôzne súťaže a exhibície prinesie jarná Interbeauty, ktorá sa koná spolu so svadobným veľtrhom 3. a 4. februára. Páry, ktoré sa chystajú v blízkej dobe uzavrieť manželstvo, nájdu pod jednou strechou výber svadobných šiat, oblekov, prsteňov, dekorácií a služieb. Okrem toho im veľtrh krásy poradí ako si na svadobný deň upraviť celkovú vizáž. Na ploche 12 000 m² svoju ponuku predstaví 187 vystavovateľov z Česka, Maďarska, Poľska, Rakúska a Slovenska.

V tomto ročníku prinesie Interbeauty trendy v líčení nevesty, svadobné účesy a zdobenie nechtov na svadobnú tému. Jarnú kolekciu francúzskej značky Guerlain predstaví na pódiu vizážistka Eliška Pichoňská. Dominantné postavenie v rámci sprievodných podujatí má celoslovenská kadernícka súťaž Hair cup, ktorú pripravuje Brani Gröhling. Tento rok sa prihlásilo 126 súťažiacich z celého Slovenska a novinkou je, že okrem študentov, si svoje zručnosti porovnajú aj majstri odborného výcviku. Opäť sú dané témy účesov, ktorých zvládnutie bude hodnotiť odborná porota. Zároveň prebehne finále Skills Slovakia. Jeho víťaz bude reprezentovať našu krajinu na prestížnej medzinárodnej súťaži Euroskills.

Medzi kozmetickými novinkami, ktoré predstaví Interbeauty je napríklad prípravok na rast mihalníc, či balzam na pery s objemovým účinkom. Všetky návštevníčky veľtrhu Interbeauty si môžu počas obidvoch dní nechať bezplatne skontrolovať znamienka. Vyšetrenie je bezbolestné, trvá len pár minút a pokiaľ je potrebné znamienko podrobnejšie preskúmať, lekárky okamžite objednajú pacientku na ďalšie vyšetrenie.

Tradičným programom veľtrhu Interbeauty sú majstrovstvá Slovenskej republiky v bodyarte. Prihlásení súťažiaci maľujú na telá modelov a modeliek motívy plesov. Novinkou je súťaž v nanášaní slávnostných aplikácií. Program vyvrcholí exhibíciou na pódiu v piatok o 15:00.

Informácie o presných časoch sprievodných podujatí nájdete v priložených programoch alebo na www.incheba.sk. Veľtrhy Interbeauty a Svadobný veľtrh sú pre verejnosť otvorené 3. a 4. 2. od 10:00 do 18:00.

Pre viac informácií kontaktujte:

Martina Sekulová

Communication manager, hovorkyňa

T 00421-2-6727 3345

F 00421-2-6727 2254

M 00421-911 100 726

E msekulova@incheba.sk

W www.incheba.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu