Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krutá daň za krásu: Bujné poprsie sexi dvojičky explodovalo!

Rachel a Anna propagovali prsia v časopisoch pre mamičky
Rachel a Anna propagovali prsia v časopisoch pre mamičky (Zdroj: hull news)

SCOTTER - Anglické dvojičky, ktoré robili svojimi zväčšenými prsiami reklamu klinike plastickej chirurgie, sa ocitli v nezávideniahodnej situácii. Chybné silikónové implantáty PIP, kvôli ktorým vypukol vo svete škandál, jednej z nich urobili zo života peklo. A to nie je všetko. Paradoxne firma, ktorú propagovali, za ich výmenu požadovala tisíc libier.

Rachel a Anna Jacombové (32) si dali urobiť nové prsia v roku 2005 a následne sa objavovali v novinách a časopisoch ako reklama, že aj mamičky môžu zostať po pôrode stále príťažlivé. Po piatich rokoch sa však situácia radikálne zmenila. Racheline implantáty praskli a priemyselný silikón sa dostal do lymfatických žliaz, čo žene spôsobilo obrovskú bolesť. Za ich odstránenie si klinika vypýtala tisíc libier.

"Začala som chudnúť, zvracať, cítila som sa neustále unavená. Moje prsia boli ťažké a opuchnuté. Pomohla som klinike zarobiť množstvo peňazí. Keď som potrebovala pomoc, vykašľali sa na mňa," uviedla matka štyroch detí.

"Moje prsia vyzerajú ako po mastektómii. Nemám predstavu, kedy budem vyzerať zase normálne, nemám na to peniaze. Dúfam, že mi poskytnú nejakú kompenzáciu," hovorí žena, ktorá stále dojčí svoju malú dcérku.

Anna, ktorá našťastie implantáty PIP nemá, hovorí, že zákrok podstúpili preto, aby po deťoch mali opäť pekné prsia. Je podľa nej nefér, že Rachel si musela prežiť všetko toto utrpenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu