Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Snívala o bujnom poprsí: Silikóny explodovali, vytiekla z nich žltá tekutina!

Kylie si kvôli prsiam toho už vytrpela dosť
Kylie si kvôli prsiam toho už vytrpela dosť (Zdroj: thishabboforum.com)

BRIDLINGTON - Celý život túžila po veľkých prsiach. Jej sen sa ale šesť týždňov po tom, ako si ich dala zväčšiť, zmenil na nočnú moru. Silikóny totiž doslova vybuchli a spôsobili mladej žene zdravotné problémy.

Kylie Hudsonovú dlhé roky kvárila trauma z nevyvinutého poprsia. "S otcom mojich dvoch najstarších detí som bola 14 rokov, ale nikdy ma nevidel nahú bez podprsenky," priznáva. "Nosila som vypchávky 24 hodín denne, dokonca aj v posteli. Mala som z nich už odreniny a poškodenú kožu. Bolelo to tak veľmi, že som musela byť štyri týždne hospitalizovaná."

Vytúženej operácie sa nakoniec dočkala. V snahe pomôcť dcére ju zaplatili jej rodičia. "Vyzerali úžasne, perfektne pasovali k môjmu telu. Konečne som sa cítila ako žena," vysvetľuje Kylie. Jej nadšenie však netrvalo dlho. Tesne pred odletom na dovolenku jej prsia pri kúpaní sa vo vani explodovali a vytiekla z nich žltá tekutina, napísal portál tn.cz.

"Prežívam teraz peklo.Všetkým ženám, ktoré uvažujú o zväčšení pŕs, odkazujem aby dobre porozmýšľali nad rizikami," radí dvadsaťsedemročná Angličanka. Hudsonová pritom podstúpila zákrok na jednej z najkvalitnejších kliník a vybrala si najlepšie implantáty na trhu. Operácia ju vyšla na takmer 5000 eur. Plastický chirug jej povedali, že sa môže stať, že jej telo odmietne aj náhradné implantáty.

"Namiesto toho, aby som teraz nosila vysnívané bikiny, mám tisícky stehov a musím nosiť špeciálnu podpornú podprsenku," dodala s ľútosťou v hlase Kylie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu