Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Žena si pred sebou nesie mega prsia veľkosti 30L, stále rastú!

Život s veľkými prsiami nie je ľahký Zobraziť galériu (3)
Život s veľkými prsiami nie je ľahký (Zdroj: rachelaldana.com)

BRACKLEY - Rachel Aldanovú (24) v roku 2007 korunovali za Britku s najväčším poprsím. V tom čase sa pýšila veľkosťou 30J. Obrovský hrudník však mladej žene spôsobuje traumu, ktorá sa zďaleka neskončila. Prsia jej totiž stále rastú!

"Bojím sa čo i len pomyslieť na to, ako veľmi ešte narastú. Niekedy sa cítim ako chodiaci pár prsníkov, o pár rokov sa už nebudem vládať ani postaviť," hovorí zúfalá Rachel.

Titul ženy s najväčšími prsiami vo Veľkej Británii síce od roku 2008 drží Donna Jonesová (40) so svojimi 40M-kami, kaderníčka z anglického mestečka Brackley ju však zrejme čoskoro prekoná. Jej mama mala v mladosti taký istý problém, a preto si svoje prednosti nechala chirurgicky zmenšiť. O tom však Rachel napriek neznesiteľným bolestiam chrbta nechce ani počuť, skalpela sa totiž bojí ako čert kríža.

"Niesť tieto dve monštrá pred sebou mi spôsobuje veľké utrpenie. Na operáciu ale ísť nechcem, bojím sa," povedala. Gigantické prsia veľkosti 30L však rozhodne nevadia jej priateľovi Johnovi (40), ktorý vraj s nimi nemá najmenší problém.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu