Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Súťažiaca zošalela od šťastia: Skočila na celebritu a vzrušene kopala

Destiny sa váľa po známom hercovi
Destiny sa váľa po známom hercovi (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Skryť city pred televíznymi kamerami rozhodne nie je jednoduché. Jedna zo súťažiacich americkej televíznej šou s názvom "The Price is Right" by mohla rozprávať. Keď sa dozvedela, že bude súperiť s hviezdou známeho sitkomu, samou radosťou špeciálneho hosťa zvalila na zem.

Žena menom Destiny v priamom prenose nezvládla ukočírovať svoje pocity. Vo chvíli, keď sa dozvedela, že postupuje do ďalšieho kola súťaže, ktorá je založená na odhadovanie cien rôzneho tovaru, pribehla až k moderátorovi Drewovi Careymu a doslova na neho skočila. "A máme tu budúcu pani Careyovú," zavtipkoval pohotovo.

Tým ale prejav jej nadšenia neskončil. Akonáhle sa v štúdiu objavil herec Neil Patrick Harris so známeho sitkomu Ako som spoznal vašu matku, ktorý sa netají svojou homosexualitou, vrhla sa aj na neho. Sukničkár Barney Stinson, ktorého v seriáli stvárňuje, ale niečo také zrejme nečakal a situáciu neustál. Destiny ho totiž objala tak silno, až ho zvalila na zem. Zostala na ňom navyše ležať a vzrušením len kopala nohami.

"Bolo to úžasné, v tej chvíli som tam cítil ohromujúce vibrácie," uviedol po skončení súťažného programu Harris. Napriek veľkému nadšeniu však Destiny do ďalšieho kola nepostúpila.

Súťažiaca zošalela

 

Tip: Pozrite si naše slovenské súťaže. Čas ich vysielania ľahko nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu