Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

NAJ trapasy: "Zlodej" Klaus, "zrúbaná" Hillary a úlet "Vagína Smradľavá"!

Václava Klausa bude trapas s prisvojením pera sprevádzať celý život
Václava Klausa bude trapas s prisvojením pera sprevádzať celý život (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Trápne chvíľky, kedy by sme sa najradšej prepadli od hanby pod zem, sa nevyhnú nikomu. Na niektoré z nich rýchlo zabudneme, iné sa však vďaka prítomnosti kamery a všemocnému internetu začnú šíriť neuveriteľnou rýchlosťou. Svoje by o tom vedeli porozprávať mnohí politici či moderátori, ktorých faux pas ich urobilo legendárnymi. Za všetko hovorí príklad českého prezidenta Václava Klausa, ktorý nevedel odolať čaru protokolárneho pera.

Klaus si privlastnil pero

Český prezident Václav Klaus si pred niekoľkými mesiacmi zo svojej cesty po Latinskej Amerike priniesol zaujímavý suvernír. Pri návšteve Čile sa mu tak zapáčilo protokolárne pero, že si ho pred televíznymi kamerami "nenápadne" vsunul do vrecka nohavíc. Video sa okamžite stalo hitom a jeho faux pas vďačným objektom rôznych vtipných fotomontáží či uletených videoparódií. Na sociálnej sieti Facebook dokonca vznikla stránka Zbierka pier pre pána prezidenta!, ktorá užívateľov vyzývala, aby Klausovi poslali písacie potreby.

Klaus kradne pero

 

Český politik zaspal v europarlamente

Prešľap sa nevyhol ani ďalšiemu českému politikovi Miloslavovi Ransdorfovi, ktorý zaspal počas rokovania europarlamentu. Kým jeho kolega rečnil, komunista sa postupne ukladal na spánok, až nakoniec zostal bezvládne ležať na lavici. Politik to zdôvodnil únavou z písania knihy a liekmi na vysoký tlak.

Český poslanec zaspal v parlamente

 

Moderátor si neustriehol ruku v rozkroku

Moderátor ruskej televízie si uštedril poriadnu hanbu. Keď stanica vysielala reláciu o striptérkach, zabudol svoju ruku kdesi pod stolom a nestihol ju dať včas hore. Vo chvíli, kedy režisér prepol na kameru, ktorá zaberala štúdio, jeho ruka bola stále pod pultom a diváci začali špekulovať, čo tam asi robila.

Trapas pri striptíze

 

Santa visel na lane v obchodnom dome

Americké deti, ktoré čakali, že im Santa Claus nadelí darčeky, zostali sklamané. Muž s bielou bradou a v červenom kabáte sa omeškal z veľmi netradičného dôvodu, zasekol sa na lane. Efektné spúšťanie sa z poschodia obchodného domu na prízemie skončilo poriadnym trapasom.

Zaseknutý Santa

 

Moderátorovi vyhŕkol sopeľ

Anglický moderátor Peter Simon už dlhé roky pracuje pre televízny teleshopping. V jednej chvíli však divákom ukázal viac, ako by sa mu páčilo. Uprostred propagovania diamantových prsteňov sa mu urobilo sucho v ústach a keď chcel zakašľať, z nosa vyfúkol veľkú bublinu.

Moderátorovi vyhŕkol sopeľ

 

Najprv zabudla text, potom sa "zrúbala"

Na fotovýstave pri príležitosti ôsmeho výročia smrti zavraždeného srbského premiéra Zorana Djindjiča vystúpilo aj niekoľko mladých straníkov. Jedno z dievčat však svoju úlohu nezvládlo. Sladjana Zdravkovicová najprv zabudla text a len sa hlúpo smiala, na druhý pokus sa je pošťastilo pošmyknúť sa a zrúbať sa na zem.

Debakel pri príhovore

 

Moderátor dostal záchvat pri mene "Vagína Smradľavá"

Britský moderátor vedomostnej súťaže Bradley Walsh sa nezdržal smiechu pri kladení otázky: V akej športovej disciplíne reprezentuje Nemecko Fanny Chmelarová? Fanny znamená v preklade slangové označenie ženského pohlavného orgánu a v angličtine priezvisko v tvare Chmelar znie veľmi podobne ako slovo "smeller", teda Smraďoch. Cudzie meno dokázalo naozaj pobaviť.

Vtipná súťaž

 

Priateľka utiekla počas žiadosti o ruku

Mladý Američan dostal košom od svojej vyvolenej pred očami zákazníkov rýchleho občerstvenia. V podniku si pred partnerkou kľakol na kolená a požiadal ju o ruku. Zaskočená žena sa nezmohla ani na slovo a nepomohol ani privolaný hudobný sprievod. Dievča radšej utieklo.

Nevydarená žiadosť o ruku

 

Hillary Clintová sa potkla a vpadla do lietadla

Drobný „prešľap“ sa podaril v januári americkej ministerke zahraničných vecí Hillary Clintonovej krátko pred odletom z Jemenu. Pri nastupovaní do lietadla sa potkla a tvrdo dopadla na zem, z ktorej ju „zbieral“ vystrašený personál lietadla.

Hillary vpadne do lietadla

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu