Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dušatková z 99%: Zdravotníctvo sa stalo dojnou kravou

Alena Dušatková Zobraziť galériu (2)
Alena Dušatková

Prihlásila sa cez internet a stala sa jednotkou na kandidátke 99% - občiansky hlas. Hovorí, že zdravotné odvody nemajú financovať poisťovne, ale zachraňovať životy. Alena DUŠATKOVÁ.

Ešte pred niekoľkými dňami sa doma hnevala na to, čo sa u nás deje a dnes je jednotka na kandidátke 99-ky. “Keď som videla informačnú kampaň občianskej iniciatívy 99%, povedala som si: Konečne niekto nahlas hovorí, čo si myslím. Prihlásila som sa cez internet a ponúkla som pomoc pri tvorbe programu.” – hovorí skúsená manažérka Dušatková. O tom, že sa stala jednotkou rozhodli ľudia v hlasovaní cez internet a zakladatelia 99-ky. Je to síce neuveriteľný príbeh, ale potvrdzuje, že 99% - občiansky hlas je tu pre všetkých.

Pod vládou skorumpovaných politikov a jedného percenta vyvolencov trpí aj naše zdravotníctvo. Pritom zdravotná starostlivosť nie je bezplatná. Platíme za ňu odvodmi. “Občania predsa neplatia odvody preto, aby zarábali poisťovne. Tie peniaze sú na záchranu ľudských životov. Lenže my platíme odvody, z ktorých majú poisťovne zisky.” – pomenováva problem prvá dáma kandidátky 99%. Preto musia podľa nej občania u lekára a v nemocnici doplácať. “Je to nespravodlivé a pripadá mi to ako sprisahanie jedného percenta vyvolených na úkor zdravia občanov. Zdravotníctvo sa stalo dojnou kravou jedného percenta.” – dodáva skúsená odborníčka, ktorá vedie občiansky tím 99%.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu