Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Transka vyzerá ako Barbie, operácie zaplatili bohatí milenci!

Nicole Sandersová Zobraziť galériu (2)
Nicole Sandersová (Zdroj: news.asiantown.net)

NEW YORK - Snom tridsaťročného Jasona Torresa bolo vyzerať ako živá bábika Barbie. Transsexuál, ktorý si hovorí Nicole Sandersová, za dvanásť rokov utratil za operácie v prepočte vyše 220-tisíc eur. Platili však jeho bohatí milenci.

Jason od svojich 18 rokov podstúpil už päť operácií poprsia, štyri operácie nosa, lifting čela. Má implantáty v tvári a brade, upravené čeľuste, botox a zväčšené pery. Dokonca si nechal vpichnúť silikónové injekcie do stehien, zadku a bokov.

"Keď som vyrastal, vždy som sa hral s bábikami Barbie a páčilo sa mi, ako vyzerali. Obdivoval som sexice ako Pamela Anderson alebo Carmen Electra a vedel som, že v hĺbke duše chcem byť ako ony," povedal Torres.

Mladík tvrdí, že má za sebou rôzne vylepšenia, okrem liposukcie, pretože je vraj prirodzene štíhly. "Operácie stáli veľa, ale našťastie som mal bohatých milencov, ktorí mi pomohli," prezradil zdroj financovania svojich plastických zákrokov.

Keď bol Torres ešte dieťa, v škole ho šikanovali a posmievali sa mu. Ako 16-ročný sa pokúsil o samovraždu. Po tom, čo svojej rodine prezradil, že sa chce stať ženou, ho vyhodili z domu. Presťahoval sa na Manhattan a pracoval ako tanečnica v nočných kluboch. Vzťah s matkou urovnal až po rokoch, keď sa z neho stala úplná žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu