Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Z chuligána slečinka: Kedysi mlátil ľudí, teraz nosí sukne

Z Richarda je Becci Zobraziť galériu (3)
Z Richarda je Becci (Zdroj: iconocast.com)

ALPHINGTON - Ešte pred pár rokmi bol 150-kilovým chlapíkom, ktorého najviac bavilo vyvolávať bitky na futbalových zápasoch. To je však už minulosťou. Z Richarda Allena sa totiž stala žena, ktorá hrá rada šípky a chodí sa baviť von so svojimi priateľmi.

Tridsaťšesťročný muž bol kedysi zarytým fanúšikom futbalového klubu Exeter City a národného mužstva Anglicka. Z lásky k nim sa otec jedenásťročnej dcéry dopúšťal výtržníctiev, kvôli ktorým nie raz skončil za mrežami.

Richard bol v minulosti poriadne číslo
Zobraziť galériu (3)
Richard bol v minulosti poriadne číslo  (Zdroj: iconocast.com)

"Mám za sebou pestrú minulosť plnú bitiek s inými fanúšikmi. Snažil som sa žiť ako muž a dokazovať si, aký som silný, ale nebol som šťastný," vysvetľuje Richard.

Agresivite sa preto rozhodol ukázať červenú kartu a futbalové dresy vymenil za dámske oblečenie. Pred štyrmi rokmi vyhľadal odbornú pomoc a začal s transformáciou muža na ženu. Becci, ako sa teraz volá, momentálne podstupuje hormonálnu liečbu a hlasovú terapiu. Už čoskoro by mala absolvovať samotný operačný zákrok na zmenu pohlavia.

Becci obklopená svojimi priateľmi, ktorí stoja pri nej
Zobraziť galériu (3)
Becci obklopená svojimi priateľmi, ktorí stoja pri nej  (Zdroj: iconocast.com)

"Konečne som tým, čím som vždy chcela byť. Dokonca som schudla 44 kg. Moja partnerka ma síce kvôli tomu opustila, ale naďalej ma podporuje. Po prvýkrát v živote cítim, že som šťastná," dodáva Becci.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu