Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ustála premiérka lekárov vďaka energii od fanúšičiek?

Energia pre Ivetu Zobraziť galériu (6)
Energia pre Ivetu

BRATISLAVA – „Už nemám energiu na politiku,“ takto si v novembri povzdychla premiérka v televíznej debate. Hoci chce z politiky odísť, funkcia ju včera prinútila absolvovať vyčerpávajúcich deväť hodín rokovaní so štrajkujúcimi zástupcami lekárov. Zvládla to! Pomohla jej energia od aktivistiek z tajomnej občianskej iniciatívy?

V stredu totiž k úradu vlády dorazila veľká dodávka s ružovým nápisom Energia pre Ivetu. Vzápätí z nej vyložili neuveriteľných 2 500 plechoviek ženského energetického nápoja a odniesli ho priamo premiérke do úradu.

Sympatické mladé slečny z iniciatívy zároveň rozvinuli transparenty s rovnakým nápisom – Energia pre Ivetu. „Nápoje a aj našu osobnú podporu sme Ivete priniesli preto, aby mala  silu ostať v politike. Bez nej to nemá úroveň,“ povedala jedna z aktivistiek.

Počet plechoviek pritom nie je náhodný. Keby totiž premiérka zostala v politike, každý deň by mohla na zvýšenie vitality  vypiť jeden ženský energetický nápoj počas celého volebného obdobia.

Aktivistky neostávajú len pri drinkoch. Na sociálnej sieti Facebook vytvorili fanpage Energia pre Ivetu. Vyzývajú na nej všetky ženy, aby kliknutím na tlačidlo Páči sa mi alebo pozitívnymi komentármi dodali premiérke energiu aj na diaľku. Uvidíme, či to zaberie.

Energia pre Ivetu

http://www.facebook.com/energiapreivetu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu