Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozčúlený zákazník: V jogurte z Tesca našiel hnilý zub plný plomb!

Ako sa zub dostal do jogurtu, zatiaľ nevedno
Ako sa zub dostal do jogurtu, zatiaľ nevedno (Zdroj: mid-day.com)

BEDWORTH - Bývalý desiatnik David Casey sedel pred televízorom, keď dostal chuť na svoju obľúbený jogurt. Pri jeho konzumovaní narazil na niečo tvrdé a keď zistil, čo to je, zostal poriadne zaskočený.

Štyridsaťtriročný Angličan v jogurte totiž našiel zhnitý zub plný amalgámových plomb. Nechutný nález vložil do vrecka a vybral sa ihneď do Tesca, kde tovar kúpil. Tam mu predavač vrátil 68 pencí (79 centov).

"Za spôsobené nepríjemnosti sa mi ospravedlnili. Ale toto nie je nepríjemnosť, toto je nechutné. Keby som si ho nebol všimol, už by som ho (zub) mal v bruchu," povedal David. Príhoda ho rozčúlila o to viac, že sa lieči na rakovinu žalúdka a akákoľvek infekcia by mohla ohroziť jeho zdravotný stav či dokonca život. Pred Vianocami má podstúpiť operáciu, počas ktorej by mu mali nádor odstrániť.

Tesco už dvakrát poslalo Caseymu poukážku v hodnote 15 libier, čo ale okamžite vrátil späť, pretože to "považoval za urážku". "Danú záležitosť berieme veľmi vážne a momentálne ju prešetrujeme," uviedla hovorkyňa obchodnej siete.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu