Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Znechutená zákazníčka: Kúpila vajíčko plné hmyzu!

Vajce plné hmyzu by nechutilo nikomu
Vajce plné hmyzu by nechutilo nikomu (Zdroj: YouTube)

CUPAR - Čokoládové vajíčka s krémovou náplňou boli jej obľúbenou pochúťkou. Keď si ich ale nedávno Heather Manzieová z Veľkej Británie kúpila opäť, nestačila sa čudovať. Vo vnútri totiž hemžili desiatky mravcov.

Päťdesiatdvaročná žena už-už chcela uhryznúť, keď si všimla mravca vyliezajúceho z obalu. Keď vajce roztvorila, s hrôzou zistila, že plné hmyzu. "Bolo to príšerné, už nikdy nedám do úst podobné vajíčko. Pôvodne ho mala zjesť moja 12-ročná vnučka, tá ale našťastie odmietla," uviedla.

Heather si všetko natočila na kameru a vajíčko odniesla naspäť do obchodu, kde ho kúpila. Tam jej zamestnanci náhradou za čokoládovú cukrovinku značky Cadbury ponúkli jednu libru (1,2 eura). Zákazníčka sa týmto konaním cítila ukrivdená, napísali Novinky.cz.

Predajňa krátko nato krémové vajíčka stiahla z predaja. Išlo o zrejme ojedinelý incident, keďže zamestnanci obchodu žiadne ďalšie poškodené vajce nenašli. "Problém mohol nastať v ktorejkoľvek fáze predaja. Pre istotu sme všetky vajíčka okamžite zničili," uviedol hovorca.

Vajíčko plné mravcov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu