Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Muž s najväčšími nohami: Mám ho veľkého a spal som s 30 ženami

Carlove chodidlá merajú úctyhodných 37 cm Zobraziť galériu (3)
Carlove chodidlá merajú úctyhodných 37 cm (Zdroj: news.sky.com)

TRIMSARAM - Devätnásťročný Carl Griffiths sa pýši najväčším nohami Veľkej Británie. Dorástli mu až do veľkosti 21, čo znamená, že merajú takmer 37 centimetrov. Okrem nadmerne vyvinutých končatín sa však môže pochváliť aj počtom žien, s ktorými doteraz spal. Podľa vlastných slov ich bolo už vyše tridsať!

Priemerná veľkosť nôh britských mužov je deväť. To znamená, že Carl túto hodnotu prekonáva viac ako dvojnásobne. Vôbec mu to ale neprekáža. Naopak; má pocit, že na jeho megachodidlá dievčatá doslova letia. Zaujíma ich totiž, či je naozaj pravda, že muži s veľkými nohami majú aj veľké prirodzenie. Mladík, ktorému sebavedomie rozhodne nechýba, tvrdí, že v jeho prípade to platí stopercentne. Hoci priznáva, že väčšina žien ho chce len na sex, nevadí mu to.

Zanietenému športovcovi, ktorý meria takmer dva metre, nohy rástli už odmalička. Mama mu preto musela nové topánky kupovať každých pár mesiacov, čo bolo finančne dosť náročné. V súčasnosti si obuv necháva vyrábať na mieru v Spojených štátoch, pričom za každý kus zaplatí v priemere 100 dolárov (76 eur).

"Dúfam, že už viac neporastú. Aj keď mi prinášajú úspech u dievčat, nechcem, aby boli ešte väčšie," dodal Carl, ktorý sa živí ako zvárač.

Najväčšie nohy v UK

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu