Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Poznáme výhercu súťaže o billboardovú reklamu od Bittner Print!

Bittner Print
Bittner Print

Pri príležitosti okrúhleho dvadsiateho výročia svojej existencie priniesla spoločnosť Bittner Print. V spolupráci s portálom Zoznam.sk súťaž o 10x tlač a 10x prenájom reklamných plôch. Do zlosovania boli zaradení všetci tí, ktorí si v mesiaci október objednali platený firemný profil na www.zoznam.sk.

Billboardovú kampaň vo svojom meste vyhráva Ing. Igor Chlebík, konateľ spoločnosti SKonline s.r.o. so sídlom v Myjave.  Gratulujeme a želáme veľa úspechov a nových zákazníkov, získaných aj vďaka novej reklame od Bittner Print.

Okrem jedinečnej billboardovej reklamy pre výhercu darovala spoločnosť Bittner Print každému, kto sa v mesiaci október zaregistroval na portáli www.zoznam.sk, 20% zľavový kupón na svoje služby maloplošnej a veľkoplošnej tlače. Ak ste  ho získali aj vy, využite jedinečnú šancu ukázať svojim zákazníkom viac. Vylepte plagáty, pošlite letáky alebo si zaobstarajte pútavý billboard. Ak Vás bude vidieť, bude sa o Vás hovoriť. S kvalitnou tlačou sa nestratíte.

Bittner Print je stálicou na slovenskom trhu už viac ako 20 rokov. Zastrešuje aj mnohé projekty mimo hraníc Slovenskej republiky. Má 130 zamestnancov pracujúcich v 3 výrobných a 4 obchodných pobočkách rozprestierajúcich sa na 700m2 výrobných plôch. Pod dohľadom skúsených odborníkov pracujúcich s najnovšími technológiami vznikajú produkty v najkratších dodacích termínoch. Svoje vysokokvalitné služby ponúka Bittner print za dostupné ceny, v jeho ponuke nájdete všetko od vizitky až po megaboard.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu