Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dievča naháňa hrôzu: Vyzerá a smeje sa ako hororový Chucky!

Chucky (napravo) a jeho dvojníčka
Chucky (napravo) a jeho dvojníčka (Zdroj: YouTube)

OSLO - Tí skôr narodení si určite pamätajú na Chuckyho z rovnomenného kultového hororu. Filmová postava naháňajúca hrôzu má svojho dvojníka, nie však vo svete fantázie, ale v skutočnom živote!

Vraždiaca bábika svojho času pri televíznej obrazovke strašila milióny ľudí po celom svete. A hoci na ňu už mnohí zabudli, isté dieťa z Nórska sa postaralo o jej znovuvzkriesenie.

Spočiatku milé dievčatko nakrútili pri hre jeho rodičia, aby mali pamiatku. V jednej chvíli však začne ničiť svoju hračku a spustí pritom šialený rehot, z ktorého naskakuje husia koža. Znie totiž presne tak, ako keď sa smial legendárny Chucky. Akonáhle je autíčko zničené, dieťa je spokojné a zlovestne sa vyškiera do kamery ako malý diablik. Na umocnenie desivej chvíle zovrie päste, akoby chcelo povedať, že ešte neskončilo.

Video si na serveri YouTube pozrelo už vyše milión užívateľov. Jeden z nich napísal: "Začína to autami. Potom prejde na bábiky. A nakoniec bude zhadzovať svoje spolužiačky zo strednej školy v horiacom aute dole z útesu."

Dievča vs. Chucky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu