Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Striptíz študentky je podvrh: Univerzita zaplatila herečku!

Striptíz
Striptíz "študentky" bol marketingový ťah

ZLÍN/BRATISLAVA - Ukázalo sa, že video s vyzliekajúcou sa študentkou, ktoré sa bleskovo rozšírilo na internete, nevzniklo len z čistého študentského nadšenia. Univerzita Tomáša Baťu v Zlíne sa ním jednoducho chcela spropagovať!

Podľa spoluautorky videa Kláry Sodomkovej sa marketingové oddelenie školy rozhodlo, že namiesto hľadania externej firmy radšej zaplatia za vlastnú reklamu ľuďom z univerzity. Následný konkurz vyhral nápad študentov združených do audiovizuálnej tvorivej skupiny Krutart, ktorí navrhli natočenie "striptízového" videa. Informoval o tom portál reflex.cz.

"Chceli sme ukázať, že sme kreatívni," vysvetľuje Sodomková. Pre nahrávku, ktorá vznikala počas letných prázdnin, zohnali tvorcovia komparz medzi spolužiakmi prostredníctvom Facebooku. "Napísali sme, že dostanú stovku, ak sa prídu pozrieť na striptíz. Nevedeli ale, kam až to dôjde," uviedla pre Reflex.

Žiadne prekvapenie nečakalo ani na herečku-striptérku, v skutočnosti čerstvú absolventku zlínskej univerzity, ktorá na konci videa stojí pred študentmi polonahá. "Všetko bolo dopredu naplánované," dodáva spoluautorka.

Podľa Sodomkovej je vedenie zlínskej univerzity zo záujmu o video nadšené. Na otázky Reflexu však tamojšie marketingové oddelenie, ktoré má zrejme na vzniku unikátneho videa výrazný podiel, zatiaľ nereagovalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu