Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nad Kansas City sa vznášalo UFO tri dni po sebe!

Roztrasené video ukazuje zvláštne svetlá na nočnej oblohe
Roztrasené video ukazuje zvláštne svetlá na nočnej oblohe (Zdroj: fox4kc.com)

KANSAS CITY/BRATISLAVA - Minulý týždeň v pondelok natočil jeden z miestnych občanov v Kansas City, štát Missouri, podivný svietaci objekt na nočnej oblohe. Obyvatelia, ktorí záhadný úkaz videli, si kladú otázku, či náhodou nešlo o návštevníkov z inej planéty.

Podľa medzinárodnej organizácie MUFON, ktorá sa zaoberá výskumom UFO, ľudia hlásili prenikavé svetlá v celej oblasti, a to nielen v pondelok, ale aj v utorok a v stredu. Uviedol portál novinky.cz.

"Dostali sme rôzne hlásenia o obrovskom vzdušnom plavidle, ktoré sa chaoticky pohybovalo po oblohe. Je to pozoruhodné, pretože sa bežné lietadlá takto nesprávajú. Helikoptéry síce podobné správanie vykazujú, podľa hlásenia ale objekt vyzeral inak," povedala regionálnej televízii FOX 4 Margie Kayová z medzinárodnej organizácie MUFON.

Video, ktoré urobil jeden z pozorovateľov na mobil, je však nekvalitné, a preto bohužiaľ nie príliš presvedčivé. Podľa pracovníkov MUFONu by totiž ľudia pri natáčaní údajných UFO mali dodržiavať určité pravidlá.

Kamera by mala stáť na statíve, prípadne na stabilnom rovnom povrchu. Keby to v tú chvíľu nebolo možné, kameraman by mal zaprieť svoje telo o stenu alebo iný pevný povrch, aby sa vyvaroval roztraseného obrazu. Zároveň by na videu mal byť nejaký východiskový bod pre porovnanie, napríklad horizont, koruna stromu alebo dom.

UFO Kansas City

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu