Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Žena predstierala, že je muž, mala drevený "penis"!

Sklamaná Nicole a Samantha alias Lee
Sklamaná Nicole a Samantha alias Lee

GLASGOW - Niekoľko rokov Nicole Lindsayová verila, že jej priateľ Lee je tým pravým. Za celý ten čas však nevedela, že "mu" chýba to, čo robí muža mužom. Mohol za to fakt, že mladík je vlastne žena!

Mnohí sa pýtajú, ako je možné, že to Nicole nezistila skôr. Svoju neznalosť nedávno odôvodnila tým, že sa nikdy nemilovali pri zapnutom svetle, pretože sú obidvaja hanbliví. Keďže Samantha Brooksová alias Lee nemala penis, namiesto neho pri pohlavnom styku používala "upravený drevený držiak na toaletný papier". Prsia si obmotávala obväzom a svojej partnerke tvrdila, že "ho tam má preto, lebo ju bývalá frajerka škaredo zjazvila".

Mladý muž však u rodiny svojej milej vzbudzoval čoraz väčšie podozrenie. Čudovali sa, prečo na tvári vôbec nezarastá a na krku mu chýba ohryzok. Krutá pravda vyšla na povrch, keď Leeho pred rokom zatkli. Nicole sa tak dozvedela nielen to, že jej priateľ, ktorého si chcela vziať, je žena, ale aj to, že bola v minulosti odsúdená za sexuálny zločin.

Brooksová vzťah s Lindsayovou popiera a tvrdí, že sa nikdy nestretli. V jej neprospech však svedčí množstvo fotografií, na ktorých spolu pózujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu