Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Žena schudla 120 kíl a stratila sexuálne čaro!

Pauline váži 80 kíl a chlapom sa prestala páčiť
Pauline váži 80 kíl a chlapom sa prestala páčiť (Zdroj: wales news service)

LONDÝN/BRATISLAVA - Pauline Allenová (44) z Porthcawlu v Južnom Walese schudla neuveriteľných 120 kíl a paradoxne stratila všetkých obdivovateľov. Kedysi 200-kilová žena bola pre mužov doslova lákadlom, teraz hovorí, že o ňu žiadny nezakopne ani len pohľadom.

Administratívny pracovníčka vždy hľadala Pána Dokonalého a keď bola rozmernejšia, zistila, že je pre ňu oveľa jednoduchšie získať si nápadníkov. Chodili za ňou do práce a pozývali ju na rande alebo jej nechali svoje telefónne číslo na čelnom skle. Podľa jej slov jeden z nich dokonca vyzeral ako Antonio Banderas.

"Schudla som 120 kíl a myslím si, že vyzerám fantasticky, ale ísť na rande je oveľa ťažšie," dodáva sklamaná Britka, ktorá priťahovala mužov, túžiacich vidieť ju, ako sa kŕmi. "Jeden chlapík, ktorý ma požiadal, aby som s ním išla na večeru, povedal: "Chcem sa len pozerať, ako ješ". "

Pauline bola obézna už ako dieťa a každý rok niekoľko kilogramov ešte pribrala. Hoci skúsila rôzne diéty, nič nezabralo, až kým sa nerozhodla ísť na to veľmi striktne. Odvtedy jej váha klesala, až sa po 17 mesiacoch zastavila na 80 kilách.

"Keď som bola tučná, muži ma otravovali celý čas, teraz sa za mnou nikto ani neobzrie. Ale ja to nevzdám. Ešte stále je tu malá šanca, že si niekoho nájdem," dodáva optimisticky Pauline.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu