Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Šťastný Švéd: Za tri dni kúpil dva víťazné tikety!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HÖGSBY - Istý muž z južného Švédska má obrovskú šancu, že už čoskoro vyhrá poriadny balík peňazí. Víťazný tiket ho totiž poslal až do televízneho finále, kde zabojuje v prepočte o vyše pol milióna eur. O tri dni neskôr pokúšal šťastie opäť a urobil dobre. Vyšlo to aj druhý raz.

"Nemohol som uveriť vlastným očiam," povedal Rolant Christensen pre švédsky portál The Local, keď zoškrabal žreb. Predstavitelia spoločnosti, ktorá lotériu Triss scratch game prevádzkuje, uviedli, že nikdy predtým sa ešte nestalo, aby niekto vyhral dvakrát v tak krátkom časovom horizonte.

"Akurát sme zaregistrovali jeho (Christensenovu) výhru a dohodli termín, kedy príde do televízie, aby sa dozvedel, či práve jemu pripadne 5 miliónov švédskych korún (v prepočte približne 542-tisíc eur). Pár dní nato nám ale zavolal opäť, že zase vyhral," vyhlásil Pierre Jonsson zo Svenska Spel.

Christensen má už teraz vo vrecku istých 100-tisíc korún (10 845 eur). Čo s peniazmi urobí, ešte zatiaľ nevie. "V živote som nemal príliš veľa šťastia, takže už bolo načase, aby nejaké prišlo," poznamenal.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu