Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Narodili sa bizarné dvojičky: Krpec a valibuk!

Poppy a Daisy Zobraziť galériu (2)
Poppy a Daisy (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Keď Angličanka Pamela Sutherlandová (30) otehotnela s dvojčatami, mala obavy, že ich ľudia neodlíšia. Po narodení bolo jej aj manželovi Barrymu jasné, že to nebude problém. Pokým Daisy vážila riadnych 3,6 kila, menšia Poppy to dotiahla ledva na 2,4. Ide o najväčší rozdiel medzi dvojičkami vo Veľkej Británii.

Pár, ktorý už má syna Travisa (3), vedel od začiatku, že jedno z dvojčiat bude väčšie. Lekári však nepredpokladali, že rozdiel bude až taký priepastný. Napriek obavám, tehotenstvo prebehlo hladko a dievčatá prišli na svet pred piatimi týždňami v časovom odstupe 10 minút.

"Nevedeli sme, prečo je Daisy o toľko väčšia ako Poppy, ale mysleli sme, že rozdiel bude pár gramov, a nie kilogram," povedala Pamela.

Dvojčatá v dobrej kondícii prepustili na druhý deň domov a od tej doby prešli dlhou cestou. Rozdiel vo veľkosti však stále zostal a tak aj cudzí ľudia dievčatá ľahko rozpoznajú. "Obe majú zdravú chuť do jedla, ale Poppy má čo doháňať, ak chce držať krok so sestrou," dodala Pamela.

Či sa niekedy odlišnosti vyrovnajú, sa nedá vopred určiť, ale rodičom to vôbec nevadí. Sú štastní, že majú zdravé deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu