Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Putin spievať nevie, ale ovládol ruské diskotéky

Vladimi Putin Zobraziť galériu (2)
Vladimi Putin

MOSKVA - Hitom na ruských diskotékach sa stal remix piesne Blueberry Hill naspievanej ruským premiérom Vladimirom Putinom. Šéf ruskej vlády s touto piesňou Fats Domina vystúpil koncom minulého roka na charitatívnom koncerte v Petrohrade a ohromil prítomné celebrity, medzi ktorými boli Gérard Depardieu, Sharon Stoneová alebo Monica Belucciová.

Najznámejší ruský DJ Smash, skutočným menom Andrej Sirman, sa chopil nahrávky s Putinom a pripravil z nej šesťminútový šláger, ktorý sa hrá na všetkých diskotékach.

"Bolo tak smiešne vidieť to na internete. Keď som získal nahrávku, namixoval som to za deň. Bolo to trochu ako žart," vysvetlil.

"Teraz je to veľmi populárne a beží to na všetkých diskotékach. Ľudia sa smejú a všetci tú pieseň poznajú," dodal.

Okolo charitatívnej akcie, na ktorej Putin zaspieval a zahral na piano, sa neskôr vynorila kopa pochýb, či peniaze, ktoré sa na nej vybrali, boli skutočne určené pre detské nemocnice. Organizátori tvrdia, že áno. Nemocnice sa však sťažovali, že nič nedostali.

Tlač potom písala, že v Petrohrade zjavne nešlo o charitu, ale o reklamu premiéra za pomoci svetových hviezd.

Smash, ktorého najznámejší hit je Moskva nikdy nespí, tvrdí, že remix s Putinom je veľmi vzdialený od politiky a nemá žiadnu súvislosť s prezidentskými voľbami v Rusku plánovanými na rok 2012.

"Moja pieseň s tým nemá vôbec nič spoločné. Vladimir Putin nepotrebuje žiadnu publicitu, pretože ho pozná celý svet," povedal .    

Na otázku, čo si myslí o premiérovom speváckom talente, Smash diplomaticky povedal. "Neviem, myslím, že je to dobrý politik .. nie je to spevák."

 

Vladimir Putin -  Blueberry Hill (remix)

 

Vladimi Putin - Blueberry Hill (original)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu