Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas: Putin načapal ministra ako si esemeskuje so ženou!

Minister financií rieši
Minister financií rieši "závažný" problém s večerou

MOSKVA - Zatiaľ čo ruský premiér Vladimir Putin v Minsku dojednával miliardové zľavy za ropu a riešil komplikované vzťahy s bieloruským náprotivkom, jeho minister financií Alexej Kudrin mal "vážnejšie" starosti. Zrovna riešil s manželkou, čo robiť s večerou.

"Čo s večerou? Ohriať alebo uložiť do chladničky?" opýtala sa Kudrinova manželka Irina v esemeske, ktorá sa objavila na ministrovom mobile práve vo chvíli, keď ho zaberala novinárska kamera. Ministrovi nezostalo nič iné, než sa ospravedlňovať, že stále sedí na schôdzi, hoci podľa plánu mal byť dávno doma. Manželka odpísala, že je jej ľúto, ale čakať dlhšie nebude a ide spať.

Putinova delegácia sa mala vrátiť do Moskvy hodinu pred polnocou, ale nakoniec dorazila o štvrtej nadránom. Otázku, akého prijatia sa Kudrin doma dočkal, ponechalo ministerstvo financií bez komentára.

Podľa bulvárnych médií vraj ministrova pracovná vyťaženosť v minulosti viedla k nezhodám v domácnosti, až sa dokonca jeden čas špekulovalo io rozvode, ale medzitým sa manželia zmierili.

Kirovský gubernátor Nikita Belych má podobnú skúsenosť, za ktorú ho dokonca osobne pokarhal i samotný ruský prezident. Za klepkanie do mobilu pri porade o technologickom rozvoji mu Dmitrij Medvedev, inak známy fanúšik internetu povedal: "Hľa, Nikita Jurievič sedí priamo na štátnej rade a píše na Twitter! Zjavne nemá čo na práci!" posťažoval si na pobavenie publika šéf štátu.

Škodoradostní novinári neskôr spočítali, že gubenátor stihol od začiatku porady zaslať do sociálnej siete tucet správ, zatiaľ čo prezidentov poradca Arkadij Dvorkovič len päť.



Alexej Kudrin esemeskuje so ženou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu