Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Preteky kačíc budú opäť pomáhať - opreteky

Preteky kačíc Zobraziť galériu (7)
Preteky kačíc (Zdroj: PR)

Bratislava bude už po štvrtýkrát patriť k mestám, ktoré majú svoje Preteky kačíc. Toto benefičné podujatie organizuje Komunitná nadácia Bratislava. V sobotu, 2. júla 2011 sa od 12. hod. bude v Areáli vodných športov Divoká voda v Bratislave-Čunove diať veľa zaujímavých vecí.

Na trati vo vodnom kanáli budú súťažiť umelé kačice v pretekoch jednotlivcov aj firiem. Svoju kačicu môže mať každý, stačí si ju symbolicky adoptovať už dnes a svoj dar venovať jednej zo zapojených neziskových organizácií. Majitelia najrýchlejších kačíc získajú originálne ceny. Veselé budú aj raftové preteky zamestnancov firiem, ktoré podujatie a jeho zámer podporujú. Môžeme sa tešiť aj na posádky dvoch osobností doplnené vylosovanými záujemcami spomedzi návštevníkov.

Počas celého podujatia je pripravený program pre deti aj dospelých, zábavný aj umelecký (detské divadielko, bubnovačka, maľovanie na tvár, atrakcia waterball, speváčky a tanečníci z Mixklubu, výrobky chránenej dielne apod.).

Nepôjde však iba o zábavu. Majiteľov všetkých súťažiacich kačíc bude spájať skutočnosť, že svojou symbolickou kúpou kačice za 3 € prispejú a podporia niektorú z 8 neziskových organizácií. Zapojené organizácie budú prezentovať svoju činnosť aj priamo na podujatí. Každý si môže vybrať tú, ktorá je mu blízka:     

Cyklokoalícia, Kaspian, MačkySOS, Materské centrum Budatko, OZ Zaostri, OZ Zvuky cez ruky, Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom alebo Komunitná nadácia Bratislava.

Výťažok z podujatia bude použitý na podporu aktivít, ktorým sa tieto organizácie venujú.

Informácie o podujatí a možnostiach zapojiť sa do pretekov sú na www.pretekykacic.skwww.knb.sk

Teší sa na vás kačica Alica :o)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu