Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dáša „Mamba“ Šarközyová nakŕmila Majka Spirita niečím netradičným!

Majk Spirit a Mamba Zobraziť galériu (16)
Majk Spirit a Mamba

BANSKÁ BYSTRICA – Čerešničkou na torte, ktorá dala bodku za veľkolepou prehliadkou krásnych šiat a ešte krajších dievčat, bola netradičná ochutnávka torty v najväčšom a najmodernejšom klube na Slovensku – Ministry of Fun Banská Bystrica.

Torta bola zhotovená na počesť vzniku európskej modelingovej agentúry Le Desir a prvý zákusok pripadol speváčke Mambe, ktorá s potešením nakŕmila ako prvého Mike Spirita zo skupiny H16  a následne všetkých VIP hostí v Gold Skyboxe.

Módna prehliadka agentúry Le Desir, v spolupráci s hlavným partnerom Alwe Rentacar, sa nedá nazvať inak ako dokonalou oslavou ženského tela. Promenáda v odvážnych modeloch značky Fashion Queen a od playmate Mii Maix doplnená o luxusné šperky klenotníka Fridricha Ebnera dostala do varu najmä mužskú časť publika a na niekoľko hodín dala najväčšiemu discoklubu na Slovensku úplne novú tvár.

„Týmto spôsobom sme chceli ľuďom priblížiť takzvaný „fashion world“, teda „fashion shows“ a „fashion parties“, ktoré sú v zahraničí úplne bežné a navyše veľmi populárne. Na Slovensku zatiaľ takéto akcie žiaľ nemajú svoje miesto,“ vysvetlil Peter Žitňan z agentúry Le Desir, ktorá party zorganizovala.  

Na akcii nechýbali ani hviezdy slovenského šoubiznisu. O zábavu sa totiž celý večer starali chalani zo skupiny H16 a skupina mladých raperov z Vlastného prejavu,  „superstarista“ Samo Tomeček, speváčka Dáša „Mamba“ Šarközyová, ktorá dokonca symbolicky pokrstila novovzniknutú európsku agentúru. Zábavu dokonale rozprúdila prítomnosť krásnych modeliek, ktoré na následnej afterpárty dokázali, že sú stredobodom pozornosti nie len na móle, ale i na parkete. Nečudo, veď nejedna z nich sa môže pýšiť viacerými titulmi z rôznych slovenských ale i zahraničných súťaží krásy.

Viac o agentúre Le Desir nájdete tu: ledesir.eu

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu