Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Majstrovstvá sveta v hokejbale 2011 na Slovensku

Majstrovstvá sveta v hokejbale 2011 na Slovensku Zobraziť galériu (4)
Majstrovstvá sveta v hokejbale 2011 na Slovensku (Zdroj: PR)

Slovensko pokračuje v organizácii významných hokejových podujatí. Po Majstrovstvách sveta v hokeji bude Bratislava dejiskom ďalšieho nemenej významného svetového podujatia. Tentoraz sa však na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave predstavia hokejbalisti a hokejbalistky.

V hlavnom meste Slovenska odštartuje 19. júna 2011 majstrovský šampionát v dvoch mužských kategóriách a v jednej ženskej. Bude to najväčšie podujatie v histórii tohto športu.

Na turnaji sa predstaví rekordných 29 tímov z 20 krajín, spolu 968 účastníkov, ktorí si zahrajú na 3 hracích a 2 tréningových plochách.

V Bratislave sa okrem favorizovanej reprezentácie Slovenska predstaví ajreprezentácia Česka, Fínska, USA, Kanady, Pakistanu a mnoho ďalších. V ženskej kategórií sa predstaví celkovo deväť tímov a medzi nimi samozrejme nebude chýbať ani domáca slovenská reprezentácia, ktorá minulý rok získala striebornú medailu.

Herný systém turnaja tvoria dve skupiny po 12 družstiev. Zápasy odohrá každý s každým, pričom po základnej skupine nasleduje play-off (osemfinále, štvrťfinále, semifinále a finále), ktoré sa hrá na jeden víťazný zápas.

Celé podujatie bude trvať do nedele 26. júna a môžete sa tešiť na viacero atraktívnych sprievodných akcií.

Nenechajte si ujsť  toto jedinečné podujatie!  Pre viac informácií si pozrite Boomer.sk, kde si môžete aj kúpiť limitovaný počet lístkov len za polovičnú cenu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu