Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fantastická štvorka: Dva páry dvojčat sa narodili v rovnaký deň!

Rodina Bagebanových Zobraziť galériu (2)
Rodina Bagebanových

LONDÝN - Existuje šanca 1:17 miliónom, že sa v jednej rodine v ten istý deň narodia dva páry dvojičiek. Presne to sa stalo manželom Bagebanovým z anglického mesta Gateshead, ktorí tak narodeniny svojich štyroch ratolestí oslavujú v jediný deň v roku.

Obidva páry dvojčiat počali Tracey (34) a Davood (33) prirodzene. Malá Dolcie a Elisia sa narodili presne tri roky po svojich bratoch Diegovi a Armaniovi dňa 27. februára. Dva páry identických dvojčiat narodených v ten istý deň tak rodinu dostali aj do Guinessovej knihy rekordov. "Stala sa nám neuveriteľne zriedkavá vec a ja som šťastná, že mám doma štyri krásne deti," povedala študentka psychológie Tracey.

Štatistické údaje hovoria, že na ostrovoch sa rodia dvojčatá každej 64. žene. Len tridsať percent z nich sú identické a pravdepodobnosť, že sa jedným manželom narodia takéto dvojičky dvakrát, a to dokonca v rovnaký deň, je jedna ku sedemnástim miliónom. Viac pravdepodobnejšie je podľa štastitikov vyhrať v Národnej lotérii (1:14 miliónom).

"Je to u nás teraz trochu šialené ale keď vidíte, ako sa majú navzájom radi a vychádzajú spolu, je to úžasné," dodal otec Davood.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu