Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Lekári zamenili embryá, žena musela dieťa vrátiť späť!

Savageovci s malým Loganom Zobraziť galériu (2)
Savageovci s malým Loganom

COLUMBUS - Manželský pár z amerického Ohia sa pred časom kvôli pochybeniu kliniky na liečenie neplodnosti musel vzdať bábätka, ktorého neboli biologickými rodičmi. Nedávno sa však dozvedeli radostnú správu - v auguste sa opäť stanú rodičmi, a to dokonca dvojnásobnými!

Pred dvoma rokmi Carolyn a Seanovi Savageovým lekári oznámili, že dieťa, ktoré nosila žena pod srdcom, nebolo geneticky ich. Pracovníci zariadenia na liečbu neplodnosti totiž vymenili nádobky s embryami. Lekári preto žene radili, aby išla na potrat. Tá to však odmietla a dieťa vynosila hoci vedela, že po pôrode sa ho bude musieť vzdať v prospech skutočných rodičov.

"Keď som porodila Logana, vedela som, že si ho nemôžem nechať. Mohli sme sa síce s vecou obrátiť na súd ale nebolo by to morálne správne," povedala Carolyn, ktorá už má s manželom tri deti.

Dva roky po narodení chlapčeka sa manželia dozvedeli radostnú správu; onedlho sa sami stanú rodičmi dvojičiek, ktoré im vynosí náhradná matka. "Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporovali v ťažkých časoch a dodávali nám nádej. Logan ostane navždy súčasťou našich životov," píše sa vo vyhlásení, ktoré vydali Savageovci minulý týždeň. Rodina sa teraz pripravuje na príchod dvojičiek, ktoré by sa mali narodiť koncom leta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu