Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najvyššia tínedžerka: Má 208 cm a stále rastie!

Malee dávno prerástla svojich rodičov Zobraziť galériu (3)
Malee dávno prerástla svojich rodičov

LONDÝN/BRATISLAVA - Malee Duangdeeová z východného Thajska vo svojich 18 rokoch meria 208,3 cm a váži 130 kíl. Obrovská tínedžerka sa už teraz týči vysoko nad hlavami svojich rodičov aj rovesníkov a pravdepodobne bude ďalej rásť.

Keď mala deväť rokov, jej matka Ji (40) ju vzala k lekárovi, pretože si všimla rozdiel medzi ňou a jej priateľmi. Chcela sa uistiť, že je všetko v poriadku. Zdravotníci našli nádor na mozgu, ktorý tlačil na nervy, čo spôsobilo nerovnováhu hormónov. Znamená to, že nikdy neprestane rásť. Na kontrolu vzrastu musí dostávať každé tri mesiace injekciu, ktorá stojí približne 2 300 eur.

Výška priniesla dievčaťu problémy už škole, kde trpela urážkami a spomína si na časy samoty. Spolužiaci ju ignorovali a posmievali sa jej. "Cítila som sa ako blázon, žiaci ma šikanovali a vymýšľali mi prezývky. Odkedy som skončila školu, cítim sa lepšie. Zvykla som si žiť sama, ale je to ťažké," hovorí dlhánka.

Keď sa ako-tak zmierila so svojou výškou, prišiel ďalší úder. V dôsledku nádoru stratila zrak. Matka sa jej snaží pomáhať, ako vie, ale je to najmä finančne náročné. Injekcie sú pre chudobnú rodinu veľmi drahé.

Väčšinu svojho času trávi Malee s rodinou, a to najmä s trojročnou sestričkou Daoruang. Pomáha matke v domácnosti, varí alebo ide na návštevu k svojej tete do susednej dediny. Nepotrebuje veľa.

"Nikdy som nemala priateľa. Nemyslím si, že manželstvo je pre niekoho, ako som ja. Som príliš odlišná. Môj otec sa o mňa veľmi bojí a nedovolí mi nikam ísť samej, pretože keď občas potrebujem pomôcť, je to veľmi ťažké," sťažuje sa dievča, ktoré by sa rado niekedy osamostnilo a bavilo rovnako ako dievčatá v jeho veku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu